torstai 24. tammikuuta 2019

Harrastukset yhä tärkeämpiä

"Anna muutokselle aikaa. Ei mikään voi kasvaa pellossa, jota jatkuvasti kynnetään."

Blogini muotoutunee ajassa, kuten on kai useimmilla muillakin. Näillä näkymin paneudun lähinnä terveys- ja hyvinvointiteemaan - mitä kaikkea siihen sitten liittyykään. Sairaudestani ja sen hoidosta kirjoitan myös säännöllisesti. Olen mielestäni jo liikaakin googlaillut tietoa sairaudestani, ja nyt tunnen, että muutokselle on annettava aikaa. Vointini on tällä hetkellä hyvä, eräänlaista suvantovaihetta kai nyt elän. Haluan ajatella yhä enemmän vaikka luontoteemaa ja keskittyä harrastuksiin: laulamiseen, historian keruuseen yhdessä toisten kanssa, marttailuun jne.
Harrastukset kaikkinensa lienevät useimpien mielestä olennainen osa hyvinvointia ja erityisen tärkeitä nyt eläkkeelle jäätyä. Sosiaalinen tyyppi kaipaa ihmisten pariin :)

Olen laulanut joensuulaisessa Soihtu-kuorossa jo vuosikymmeniä ja kenties liityn jossain vaiheessa myös Vuolaset-lauluryhmäänkin Vuonislahdessa. Jälkimmäinen riippuu tulevasta, kuinka paljon aikaa on mahdollista maalla Marttalassa viettää. Toivottavasti se on vielä kauan mahdollista! Viidakkorumpua olen soitellut jo pitkään myös sellaisesta gospel-ryhmästä, minkä aktiviteetit eivät liikaa painottuisi viikonloppuihin. Silloinhan olemme yleensä aina noin sadan kilometrin päässä Vuonislahdessa. Hengellinen musiikki puhuttelee nykyisin yhä enemmän, ja sitä toivoisin saavani laulaa myös lauluryhmissä. Vinkit em. gospel-ryhmistä otan kiitollisuudella vastaan!


Tässä Soihtu-kuoron kuvassa en itse ole, olin kameran takana. Kuva on otettu harkoista 8.11.2018. Nenä-päivä lienee ollut noihin aikoihin, punaiset nenät eivät kuulu kuoron vakiovarusteisiin ;)
Tänään jälleen kuoron harkkoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti